Welkom op de vernieuwde website van AlphamegaHosting.com!

Deel je succes met anderen!

Chris Vermeulen

Dit is alweer het laatste artikel van het jaar. Time flies!

We hopen dat we je dit jaar een stukje verder hebben mogen helpen in het succesvol maken van je website. We hebben met veel plezier aan Alphamega SiteCoach gewerkt en we hebben de vaste overtuiging dat, als je een aantal van de artikelen ook echt gaat toepassen op je site, het niet anders kan dan dat je succesvoller wordt.

Een wijs man zei: "You can only remember what you teach." En in zekere zin is dat waar. Je kunt dingen leren door te lezen. Dan is het nog abstracte kennis. Als je gaat toepassen wat je geleerd hebt, komt het op een dieper level te zitten, waardoor het persoonlijke ervaring is geworden. Maar als je anderen gaat leren wat je zelf geleerd hebt, dan zul je het van je leven niet meer vergeten.

Anderen op weg helpen met de dingen die je geleerd hebt, is leuk en erg dankbaar om te doen. Ze noemen dat ook wel "idea-tithing". Het delen van ideeën, kennis en ervaring.

Wat kun jij doen voor een ander in jouw omgeving?

Een andere manier om anderen te laten delen in jouw succes, is door oog te hebben voor minder bedeelden in de wereld. En die zijn er nogal wat.

Bijvoorbeeld Compassion. Zij begeleiden kinderen van jongs af aan. Sponsorkinderen krijgen onder andere een opleiding, goede (aanvullende) voeding, medische zorg en geestelijke vorming.

Wat kun jij doen voor een ander in een arm land?

Ik weet natuurlijk niet hoe 2013 voor jou verlopen is, maar ik weet wel dat jij hoe dan ook een stuk succesvoller bent geweest dan die kinderen in arme landen. Overweeg eens om wat van je succes met ze te delen. Op dit moment worden ruim 1.100.000 kinderen door Compassion ondersteund in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Meer dan een miljoen dus! Overweeg eens om ze een handje te helpen.

Compassion is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en dus zijn giften aan Compassion aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Ook als je vanuit je bedrijf een gift doet is die aftrekbaar.

Het team van Alphamega wenst je veel zegen, voorspoed en succes toe met je website en als wij je ergens mee kunnen helpen, dan horen we dat graag ;-)

 


Veel succes in 2014!

Noëmi van de Moosdijk

WebsiteKlusjes.com dankt alle WebsiteSupporters die afgelopen jaar hun vertrouwen in het KlusTeam hebben gesteld. Ook in 2014 staan we weer voor je klaar om je te helpen bij al die klusjes waar je misschien zelf geen zin in hebt, of die te lastig zijn of waar je simpelweg geen tijd voor hebt.

Kunnen we iets voor je doen? Laat het weten tussen 10.00 en 17.00 uur op: 040-2085373 (NL) en 011/547498 (B). Of gebruik het contactformulier op de site.

 


Informatie

Meer informatie
Voorgaande nummers van deze weekthemamails vind je hier. Voor meer informatie kun je altijd terecht op onze website: www.AlphamegaHosting.com/SiteCoach
 
Enthousiast? Geef het door!
Ben jij ook enthousiast over deze weekthema's? Deel het dan met je vrienden en kennissen. Je mag dit nummer vrij doorsturen (forwarden). Je kunt mensen ook verwijzen naar onze website: www.AlphamegaHosting.com/SiteCoach.
 
Vragen, ideeën of opmerkingen?
Op onder meer Facebook en Twitter kun je met ons en met andere webmasters van gedachten wisselen over de onderwerpen die binnen Alphamega SiteCoach besproken worden. Uiteraard kun je er ook terecht met andere websitevragen. Ben je al klant van Alphamega, dan kun je natuurlijk ook de helpdesk bellen.


Copyright 2013. Plaats onze artikelen op jouw site

Alle teksten op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en zijn intellectueel eigendom van Alphamega Hosting B.V. Wil je één of meer artikelen uit deze nieuwsbrief overnemen, dan is dat slechts toegestaan onder de voorwaarde, dat je direct onder het artikel:

 
1. vermeldt dat het artikel van AlphamegaHosting.com/SiteCoach komt,
2. vermeldt dat het artikel copyright 2013 van Alphamega Hosting B.V. is,
3. een duidelijke en werkende link plaatst naar www.AlphamegaHosting.com/SiteCoach (de link mag geen affiliatecode bevatten).
 
Voorbeeld:
Bron: www.AlphamegaHosting.com/SiteCoach - (C) 2013 - Alphamega Hosting B.V.


Zoek

Doe mee! Word ook WebsiteSupporter!

Ontvang gratis elke week een verbetersuggestie voor je website, inclusief speciaal stappenplan om je site succesvol te maken.

Klik hier om je in te schrijven!

Domeinnaam-check

Domeinnamen v.a. € 1,- p/m. Check of jouw ideale domeinnaam nog vrij is:

www.

Even onthouden

Moet er iets aan je site gebeuren?

En heb je zelf geen tijd, geen zin of geen idee hoe je het moet aanpakken? Laat ons website-klusteam het voor je oplossen!

Klik hier voor meer info. 

Thema van de week:

Voel je goed, door je successen te delen met anderen!

Ontdek in het artikel van deze week hoe je anderen kunt betrekken in jouw successen.

Lees meer...

Informatie

Hopelijk vind je alle informatie die je nodig hebt op deze website. Heb je nog vragen? Klik hier om een bericht te sturen of bel tijdens kantoor-uren met 040-2085353 (NL) of 011/547498 (B).

Ben jij een startende ondernemer?

Dan hebben wij een handig gratis ebook om je op weg te helpen met je online presentatie.

Klik hier om het gratis te downloaden.

Alphamega Hosting heeft een unieke garantie!
Privacy Contact Sitemap Copyright 2013 Alphamega Hosting B.V.