Welkom op de vernieuwde website van AlphamegaHosting.com!

Wil jij ook een succesvolle website? Je staat er niet alleen voor!

Een website beginnen kan tegenwoordig bijna iedereen. Een website succesvol maken is echter een heel ander verhaal. Daar komt aardig wat bij kijken.

Wat vooral heel hard nodig is om succesvol te worden is: ACTIE! Dingen lezen en leren is allemaal leuk en aardig, maar er verandert helemaal niks zolang we hetgeen we geleerd hebben niet toepassen.

WebsiteSupporters is een grote groep (45.000+) enthousiaste website-eigenaren die een middelmatige website niet langer kunnen tolereren. Elke week nemen ze de tijd om een aantal concrete verbeterpunten op hun website door te voeren. Door consequent een reeks stappen goed te doen is succes onvermijdelijk.

Wij willen je dan ook uitdagen om één dagdeel per week te investeren in je site. Je website zal dit jaar een nog belangrijker deel van je bedrijf of organisatie worden. Het is dus belangrijk genoeg om er één avond, één ochtend of één middag per week aan te besteden.

Het beste kun je het gewoon inplannen in je agenda, anders komt het er niet van. Dat is vaak zo met goede voornemens. En omdat we het allemaal samen doen en tegelijk met hetzelfde onderwerp bezig zijn, heb je ook steun aan elkaar.

Doe mee! Lees elke week het mailtje en onderneem dan direct actie. Voer het stappenplan uit. Praat mee over het onderwerp op de forums. Enzovoort. Laat het niet liggen tot later.

Schrijf je nu in als WebsiteSupporter en begin dan met dit artikel. Daar leer je hoe je het succes van je site meetbaar maakt. Daarna kun je mee gaan doen met het thema van deze week.

Schrijf je nu in, dan heb jij ook binnen een jaar een meetbaar succesvollere website! 

Zoek

Doe mee! Word ook WebsiteSupporter!

Ontvang gratis elke week een verbetersuggestie voor je website, inclusief speciaal stappenplan om je site succesvol te maken.

Klik hier om je in te schrijven!

Domeinnaam-check

Domeinnamen v.a. € 1,- p/m. Check of jouw ideale domeinnaam nog vrij is:

www.

Even onthouden

Moet er iets aan je site gebeuren?

En heb je zelf geen tijd, geen zin of geen idee hoe je het moet aanpakken? Laat ons website-klusteam het voor je oplossen!

Klik hier voor meer info. 

Thema van de week:

Voel je goed, door je successen te delen met anderen!

Ontdek in het artikel van deze week hoe je anderen kunt betrekken in jouw successen.

Lees meer...

Informatie

Hopelijk vind je alle informatie die je nodig hebt op deze website. Heb je nog vragen? Klik hier om een bericht te sturen of bel tijdens kantoor-uren met 040-2085353 (NL) of 011/547498 (B).

Ben jij een startende ondernemer?

Dan hebben wij een handig gratis ebook om je op weg te helpen met je online presentatie.

Klik hier om het gratis te downloaden.

Alphamega Hosting heeft een unieke garantie!
Privacy Contact Sitemap Copyright 2013 Alphamega Hosting B.V.