Wil jij ook een succesvolle website? Je staat er niet alleen voor!

Een website beginnen kan tegenwoordig bijna iedereen. Een website succesvol maken is echter een heel ander verhaal. Daar komt aardig wat bij kijken.

Wat vooral heel hard nodig is om succesvol te worden is: ACTIE! Dingen lezen en leren is allemaal leuk en aardig, maar er verandert helemaal niks zolang we hetgeen we geleerd hebben niet toepassen.

WebsiteSupporters is een grote groep (45.000+) enthousiaste website-eigenaren die een middelmatige website niet langer kunnen tolereren. Elke week nemen ze de tijd om een aantal concrete verbeterpunten op hun website door te voeren. Door consequent een reeks stappen goed te doen is succes onvermijdelijk.

Wij willen je dan ook uitdagen om één dagdeel per week te investeren in je site. Je website zal dit jaar een nog belangrijker deel van je bedrijf of organisatie worden. Het is dus belangrijk genoeg om er één avond, één ochtend of één middag per week aan te besteden.

Het beste kun je het gewoon inplannen in je agenda, anders komt het er niet van. Dat is vaak zo met goede voornemens. En omdat we het allemaal samen doen en tegelijk met hetzelfde onderwerp bezig zijn, heb je ook steun aan elkaar.

Doe mee! Lees elke week het mailtje en onderneem dan direct actie. Voer het stappenplan uit. Praat mee over het onderwerp op de forums. Enzovoort. Laat het niet liggen tot later.

Schrijf je nu in als WebsiteSupporter en begin dan met dit artikel. Daar leer je hoe je het succes van je site meetbaar maakt. Daarna kun je mee gaan doen met het thema van deze week.

Schrijf je nu in, dan heb jij ook binnen een jaar een meetbaar succesvollere website!