Welkom op de vernieuwde website van AlphamegaHosting.com!

Alle veranderingen aan je site, al je beslissingen, aantekeningen en overzichten op één centrale plek bij elkaar.


Nooit meer de draad kwijt. 


Heb jij dat ook weleens? Je doet allemaal dingen die op zichzelf best wel waardevol zijn, maar soms lijken ze zo onsamenhangend. Zo willekeurig. Je hebt dan eigenlijk behoefte om strategischer bezig te zijn. Gestroomlijnder. Je hebt behoefte aan overzicht.

Datzelfde gevoel zou je ook kunnen ervaren als je al een tijdje met de weekthema's van WebsiteSupporters.com bezig bent. Hoewel je op elk moment kunt instromen, bouwen we elke week verder op de voorgaande weken. Soms moet je dingen noteren, een lijstje aanleggen of je Googleposities inventariseren. Het is dan heel gemakkelijk om het overzicht te verliezen.

Daarom hebben we speciaal voor alle WebsiteSupporters SiteCoach gemaakt.

Een gratis online tool waarin je de wijzigingen aan je site en de voortgang van je site heel gemakkelijk kunt bijhouden.


SiteCoach is onderdeel van de WebsiteSupporters.com-website en draait dus online, in je browser. Je hoeft dus niets te downloaden of te installeren. Je hoeft alleen maar in te loggen.

Je kunt nu inloggen op SiteCoach door in het 'Log in / Registreer'-vak rechtsboven te klikken. Je logt dan eerst in op de website. Als je nog geen lid bent kun je dat worden door de instructies te volgen. Daarna klik je op SiteCoach om je eigen afdeling binnen SiteCoach te openen.

Begin met het toevoegen van de site(s) waar je verantwoordelijk voor bent. Daarna kun je beginnen met het invullen van je logboek.

Probeer het maar eens. Het is gratis!

Als je gaat kijken naar je websitestatistieken en dingen als split-testen en je ziet vervolgens in je grafieken vanaf een bepaalde datum een plotselinge stijging in je verkopen of aantal bezoekers, dan wil je natuurlijk wel weten hoe dat zo gekomen is.

Op zo'n moment kun je in je SiteCoach-logboek kijken wat je vlak daarvoor veranderd hebt en wat die stijging heeft veroorzaakt. Dat is erg leerzaam, want dan kun je dat verder uitbouwen en optimaliseren.

Op dit moment zijn de volgende functies in SiteCoach beschikbaar:

  • Logboek

Deze functies staan in de planning om bijgebouwd te worden in SiteCoach:

  • automatisch screenshots van je website nemen en in je SiteCoach bewaren

  • Naarmate we vorderen met de verschillende weekthema's zullen we ondersteunende functies in SiteCoach bouwen die jou het leven makkelijker, aangenamer en uiteindelijk succesvoller zullen maken.

Klik hier om naar de SiteCoach te gaan (je moet wel op de site ingelogd zijn).

 Zoek

Doe mee! Word ook WebsiteSupporter!

Ontvang gratis elke week een verbetersuggestie voor je website, inclusief speciaal stappenplan om je site succesvol te maken.

Klik hier om je in te schrijven!

Domeinnaam-check

Domeinnamen v.a. € 1,- p/m. Check of jouw ideale domeinnaam nog vrij is:

www.

Even onthouden

Moet er iets aan je site gebeuren?

En heb je zelf geen tijd, geen zin of geen idee hoe je het moet aanpakken? Laat ons website-klusteam het voor je oplossen!

Klik hier voor meer info. 

Thema van de week:

Voel je goed, door je successen te delen met anderen!

Ontdek in het artikel van deze week hoe je anderen kunt betrekken in jouw successen.

Lees meer...

Informatie

Hopelijk vind je alle informatie die je nodig hebt op deze website. Heb je nog vragen? Klik hier om een bericht te sturen of bel tijdens kantoor-uren met 040-2085353 (NL) of 011/547498 (B).

Ben jij een startende ondernemer?

Dan hebben wij een handig gratis ebook om je op weg te helpen met je online presentatie.

Klik hier om het gratis te downloaden.

Alphamega Hosting heeft een unieke garantie!
Privacy Contact Sitemap Copyright 2013 Alphamega Hosting B.V.