Doe je voordeel met ruilhandel en joint ventures

Chris Vermeulen

Als je niet ergens een zak geld hebt liggen en je wilt toch graag vooruit met je site of je bedrijf, dan kan ruilhandel erg interessant zijn. Door jouw producten of diensten te ruilen tegen producten of diensten van een ander, kun je een behoorlijk voordeel behalen.

Immers, je betaalt alleen de inkoopprijs van jouw product of dienst.

Stel dat je een bedrijf hebt dat personeelsuitstapjes regelt en je wilt wat aan je site laten doen, of een site laten maken, dan kun je een bedrijf als WebsiteKlusjes.com inschakelen en in natura betalen door een personeelsuitje voor ze te organiseren.

Of als je een kledingzaak hebt en je wilt je voorgevel geschilderd hebben, dan kun je een schilder betalen met tegoedbonnen van je winkel. Hij kan die voor zichzelf gebruiken of aan zijn personeel geven als bonus. Jij betaalt dan slechts de inkoopprijs van de kleding, in plaats van de volle mep.

Zo kan ruilhandel uitkomst bieden als je niet te veel wilt betalen voor de dingen die je voor elkaar wilt krijgen.

Als je meer wilt weten over ruilhandel, dan kan ik je de volgende artikelen aanbevelen:

Ruilen tussen 2 ondernemers

Ruilen business to business
Ruilen tussen particulieren en bedrijven
Ruilen in een driehoek
Ruilen tussen particulieren

Joint Ventures

Joint venture betekent letterlijk vertaald 'gezamenlijke onderneming' en is feitelijk een nauw samenwerkingsverband tussen twee bedrijven. Meestal ontstaan joint ventures doordat een bedrijf iets wil opzetten, maar het alleen niet voor elkaar krijgt. Ze hebben een sterke partner nodig die er samen voor wil gaan.

Een joint venture opzetten vergt een niet te onderschatten inspanning. Immers, de andere partij moet eerst overtuigd worden van het nut en de winstgevendheid van het plan. En van de betrouwbaarheid van het initiatief nemende bedrijf.

Maar de opbrengst kan alles goed maken. Wat je alleen niet voor elkaar krijgt, lukt samen wel. Omzet die je anders niet had gehad, stroomt dan wel binnen.

Loop je met een plan maar je ziet er tegen op om het alleen te gaan uitvoeren? Onder zoek eens of er andere bedrijven zijn die bij jouw plan gebaat zouden kunnen zijn en neem contact op!

Verdiep je eerst goed in de materie rondom joint ventures, want er is heel veel over te zeggen. Google het eens.

Stappenplan van deze week:

Stap 1: Kijk eens of ruilhandel een oplossing kan zijn om toch dat ene voor elkaar te krijgen

Wil je iets laten schilderen of renoveren? Heb je nieuwe pakken nodig of een nieuwe auto? Lees de artikelen hierboven eens door en kijk of ruilhandel een oplossing kan bieden.

Stap 2: Kijk eens of een joint venture een oplossing is om je plannen toch door te laten gaan

Loop je al een tijdje met een business idee, maar je denkt dat je bedrijf of organisatie het niet trekt alleen? Verdiep je dan eens in de wondere wereld van de joint ventures en ga op zoek naar betrouwbare partners.

Heel veel succes deze week!

 


Te druk om aan je site te werken?

Noëmi van de Moosdijk

Jij zult het vast ook weleens hebben, dat er iets belangrijks aan je site moet gebeuren, maar dat je er eigenlijk geen tijd voor hebt. Of misschien zie je ertegenop omdat je geen idee hebt hoe je het moet aanpakken.

In dat soort gevallen kun je WebsiteKlusjes.com inschakelen.

Ons KlusTeam staat klaar om jou te helpen met al die moeilijke, lastige en tijdrovende aanpassingen aan je website.

Net als bij een echt klussenbedrijf kun je zelf kiezen welke klussen je zelf doet en welke je wilt laten doen. Zo houd je de kosten onder controle en weet je zeker dat die paar moeilijke klussen toch goed uitgevoerd worden.

Neem eens contact op met WebsiteKlusjes.com. Tussen 10.00 en 17.00 uur kun je bellen naar: 040-2085373 (NL) en 011/547498 (B). Of je gebruikt het contactformulier op de site.

 


Informatie

Meer informatie
Voorgaande nummers van deze weekthemamails vind je hier. Voor meer informatie kun je altijd terecht op onze website: www.AlphamegaHosting.com/SiteCoach
 
Enthousiast? Geef het door!
Ben jij ook enthousiast over deze weekthema's? Deel het dan met je vrienden en kennissen. Je mag dit nummer vrij doorsturen (forwarden). Je kunt mensen ook verwijzen naar onze website: www.AlphamegaHosting.com/SiteCoach.
 
Vragen, ideeën of opmerkingen?
Op onder meer Facebook en Twitter kun je met ons en met andere webmasters van gedachten wisselen over de onderwerpen die binnen Alphamega SiteCoach besproken worden. Uiteraard kun je er ook terecht met andere websitevragen. Ben je al klant van Alphamega, dan kun je natuurlijk ook de helpdesk bellen.


Copyright 2013. Plaats onze artikelen op jouw site

Alle teksten op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en zijn intellectueel eigendom van Alphamega Hosting B.V. Wil je één of meer artikelen uit deze nieuwsbrief overnemen, dan is dat slechts toegestaan onder de voorwaarde, dat je direct onder het artikel:

 
1. vermeldt dat het artikel van AlphamegaHosting.com/SiteCoach komt,
2. vermeldt dat het artikel copyright 2013 van Alphamega Hosting B.V. is,
3. een duidelijke en werkende link plaatst naar www.AlphamegaHosting.com/SiteCoach (de link mag geen affiliatecode bevatten).
 
Voorbeeld:
Bron: www.AlphamegaHosting.com/SiteCoach - (C) 2013 - Alphamega Hosting B.V.