Doe met ons mee en maak je site succesvol!

"Een groep van meer dan 45.000 enthousiaste website-eigenaren die elke week een kleine maar betekenisvolle verbetering aan hun website aanbrengen en zo stap voor stap bouwen aan een meetbaar succesvolle website."

Dat is Alphamega SiteCoach!

Succes bereik je door consequent en stap voor stap een reeks dingen goed te doen. Daarom sturen we elke week een mailtje met verbetersuggesties voor je website, met bijbehorende actiepunten. Concrete stappen die jij kunt zetten om je site beter, professioneler, succesvoller te maken. 

Het is niet moeilijk! We gaan echt niet proberen interessant over te komen door met moeilijke termen te strooien. We leggen juist alles goed uit in Jip-en-Janneke-taal, zodat echt iedereen het kan begrijpen. 

We vragen je niet om je in te schrijven op de zoveelste nieuwsbrief.

We vragen je om je aan te sluiten bij een enthousiaste groep 'like-minded' website-eigenaren, net als jij, die met passie aan hun site werken en elkaar verder willen helpen. 

We vragen je om mee te doen. Je eigen site te verbeteren en anderen te helpen hun site te verbeteren. Om elke week, als is het maar een half uurtje, een stap in de goede richting te zetten door één ding aan je site te verbeteren.

Misschien denk je dat je het ook wel alleen af kunt. Maar samen staan we sterk!

Naam:
Emailadres: