Welkom op de vernieuwde website van AlphamegaHosting.com!

Na 8 jaar Web Succes Magazine is het nu tijd voor Website Supporters Magazine!

Op 6 maart 2002, nog binnen een jaar na de start van ons bedrijf, verstuurden wij het allereerste Web Succes Magazine. Het is namelijk van het begin af aan onze visie geweest dat onze klanten en andere webmasters, een succesvolle website moeten hebben. 

Daarom zijn we destijds begonnen om, via het magazine, een steeds groter wordende groep lezers te informeren over wat er op websitegebied zoal te doen is. Dat er vraag naar is blijkt wel uit de aantallen; inmiddels telt de groep zo'n 45.000 actieve leden

In de loop der jaren heeft het Web Succes Magazine een aantal metamorfoses ondergaan. Klik hier om eens te kijken naar de verschillende vormgevingen.

In 2009 begonnen we steeds meer in te zien dat niet alleen de vormgeving, maar vooral de format van het Web Succes Magazine moest veranderen. Het was een soort 'buffet van informatie', maar het moest naar specifieke informatie waarmee je direct aan de slag kunt. 

We hebben dan ook ervoor gekozen om vanaf 2010 elke week één thema te behandelen, in normale taal (geen moeilijke woorden om interessant over te komen). De focus ligt op actie ondernemen. Daarom wordt elk thema aangevuld met een stappenplan om het te kunnen implementeren.

Natuurlijk hoort er ook een website bij en een nieuwe naam: WebsiteSupporters.com. Op de site kun je terecht voor het archief met meer dan 600 artikelen, voor de weekthema's en voor het forum, waar je veel hulp en aanvullende informatie kunt vinden.

Het is onze visie om dit concept van weekthema's waar iedereen tegelijk aan werkt, uit te breiden naar andere landen.Webmasters in die landen zitten immers met vergelijkbare uitdagingen. Wij zoeken nog partners om de afdelingen per land op te zetten.

Klik hier om naar het overzicht van voorgaande nummers te gaan.

Klik hier om ook WebsiteSupporter te worden.

Zoek

Doe mee! Word ook WebsiteSupporter!

Ontvang gratis elke week een verbetersuggestie voor je website, inclusief speciaal stappenplan om je site succesvol te maken.

Klik hier om je in te schrijven!

Domeinnaam-check

Domeinnamen v.a. € 1,- p/m. Check of jouw ideale domeinnaam nog vrij is:

www.

Even onthouden

Moet er iets aan je site gebeuren?

En heb je zelf geen tijd, geen zin of geen idee hoe je het moet aanpakken? Laat ons website-klusteam het voor je oplossen!

Klik hier voor meer info. 

Thema van de week:

Voel je goed, door je successen te delen met anderen!

Ontdek in het artikel van deze week hoe je anderen kunt betrekken in jouw successen.

Lees meer...

Informatie

Hopelijk vind je alle informatie die je nodig hebt op deze website. Heb je nog vragen? Klik hier om een bericht te sturen of bel tijdens kantoor-uren met 040-2085353 (NL) of 011/547498 (B).

Ben jij een startende ondernemer?

Dan hebben wij een handig gratis ebook om je op weg te helpen met je online presentatie.

Klik hier om het gratis te downloaden.

Alphamega Hosting heeft een unieke garantie!
Privacy Contact Sitemap Copyright 2013 Alphamega Hosting B.V.