Na 8 jaar Web Succes Magazine is het nu tijd voor Website Supporters Magazine!

Op 6 maart 2002, nog binnen een jaar na de start van ons bedrijf, verstuurden wij het allereerste Web Succes Magazine. Het is namelijk van het begin af aan onze visie geweest dat onze klanten en andere webmasters, een succesvolle website moeten hebben. 

Daarom zijn we destijds begonnen om, via het magazine, een steeds groter wordende groep lezers te informeren over wat er op websitegebied zoal te doen is. Dat er vraag naar is blijkt wel uit de aantallen; inmiddels telt de groep zo'n 45.000 actieve leden

In de loop der jaren heeft het Web Succes Magazine een aantal metamorfoses ondergaan. Klik hier om eens te kijken naar de verschillende vormgevingen.

In 2009 begonnen we steeds meer in te zien dat niet alleen de vormgeving, maar vooral de format van het Web Succes Magazine moest veranderen. Het was een soort 'buffet van informatie', maar het moest naar specifieke informatie waarmee je direct aan de slag kunt. 

We hebben dan ook ervoor gekozen om vanaf 2010 elke week één thema te behandelen, in normale taal (geen moeilijke woorden om interessant over te komen). De focus ligt op actie ondernemen. Daarom wordt elk thema aangevuld met een stappenplan om het te kunnen implementeren.

Natuurlijk hoort er ook een website bij en een nieuwe naam: WebsiteSupporters.com. Op de site kun je terecht voor het archief met meer dan 600 artikelen, voor de weekthema's en voor het forum, waar je veel hulp en aanvullende informatie kunt vinden.

Het is onze visie om dit concept van weekthema's waar iedereen tegelijk aan werkt, uit te breiden naar andere landen.Webmasters in die landen zitten immers met vergelijkbare uitdagingen. Wij zoeken nog partners om de afdelingen per land op te zetten.

Klik hier om naar het overzicht van voorgaande nummers te gaan.

Klik hier om ook WebsiteSupporter te worden.