Binnen een jaar een meetbaar succesvollere website!

Dat is het doel van Alphamega SiteCoach. Een grote groep (45.000+) enthousiaste website-eigenaren die elke week even de tijd nemen om een kleine, maar betekenisvolle verandering aan hun site door te voeren.

Door consequent, elke week, een goed doordachte, maar makkelijk uit te voeren verbetering op je site aan te brengen is succes onvermijdelijk!

We focussen ons hier niet op kennis vergaren, maar op simpele stap-voor-stap actie. Elke week behandelen we gezamenlijk één thema. Je krijgt in normale, begrijpelijke taal uitgelegd wat het is, wat jij eraan hebt, wat de bezoekers van je site eraan hebben en een stappenplan om het in je site te kunnen verwerken. 

Over vrijwel ieder aspect van het maken van een website hebben wij inmiddels al meer dan 600 (!) artikelen geschreven. En er komen meerdere keren per maand nieuwe artikelen bij. Alle artikelen worden geschreven door webprofessionals die vaak jarenlange ervaring hebben met het bouwen, onderhouden en promoten van websites.

Denk aan onderwerpen zoals hoger komen in Google, meer bezoekers naar je website krijgen, hoe verkoop je meer online, hoe betrek je bezoekers meer bij je site, hoe moet je adverteren, enzovoorts.

We vragen je NIET om je in te schrijven op de zoveelste nieuwsbrief.

We vragen je om je aan te sluiten bij een enthousiaste groep 'like-minded' website-eigenaren, net als jij, die met passie aan hun site werken en elkaar verder willen helpen. 

We vragen je om mee te doen. Je eigen site te verbeteren en anderen te helpen hun site te verbeteren. Om elke week, als is het maar een half uurtje, een stap in de goede richting te zetten door één ding aan je site te verbeteren.

Misschien denk je dat je het ook wel alleen af kunt. Maar samen staan we sterk! Je staat er niet alleen voor!

Klik hier om mee te doen.

Thema week 52: Deel je succes met anderen!


Tijdens de feestdagen omringen we ons graag met de mensen die ons het meest dierbaar zijn. Onze familie en vrienden. Een mooie gelegenheid om terug te blikken op het afgelopen jaar en om samen plannen te maken voor het nieuwe jaar.

Daar gaat het artikel van deze week over. Leren van het verleden, die lessen delen met anderen en plannen maken voor de toekomst.

Doe je weer mee?