SEO-tactieken. Uiterst effectieve zoekmachine-optimalisatie-tips die je gemakkelijk zelf kunt doen!


Hoe komt jouw site het beste te voorschijn in de natuurlijke resultaten van de zoekmachines? Zoals je waarschijnlijk wel weet, bepaalt dat mede het succes van jouw website. Je zult je verbazen over de invloed die jij zelf hierop kunt hebben!

We hebben voor jou 23 tactieken verzameld die stuk voor stuk effect hebben op hoe goed jouw site gevonden wordt. En we hebben ze heel overzichtelijk gebundeld in een Special Report.

Er zijn bedrijven die voor het toepassen van deze tactieken honderden of zelfs duizenden euro’s vragen, en dat geld kan het zeker waard zijn. Maar wat je zelf kunt doen, hoef je niet door anderen te laten doen, toch?

De resultaten die je met behulp van dit ebook kunt behalen zijn zodanig dat de prijs die we ervoor vragen eigenlijk te gek voor woorden is. Voor € 7,95 excl. btw kom jij namelijk in het bezit van dit Special Report. Vul nu onderstaand formulier in om het ebook in huis te halen.

Bestelformulier voor het Special Report 'SEO-tactieken. Uiterst effectieve zoekmachine-optimalisatie-tips die je gemakkelijk zelf kunt doen!'.

Vul hieronder je gegevens in.

Minimale leeftijd om te bestellen: 16 jaar!


1. ContactgegevensEmail-adres

*
Email-adres (controle)

*
Telefoon

*

Ik ben al klant van Alphamega,
       bestaand domein:

 
       ga verder naar punt 3.
Ik ben een nieuwe klant van Alphamega,
       vul bij punt 2 uw adresgegevens in.


2. AdresgegevensNaam


*
Bedrijfsnaam
(indien van toepassing)

 
Fax

 
Straat, Huisnummer

*
Postcode

 
Plaats

*
Land

*


3. Betaalwijze**

Het ebook kost € 7,95 exclusief BTW. Dat is € 9,46 inclusief BTW.Ik maak € 9,46 inclusief BTW over na ontvangst van de factuur. (Mogelijk in o.a. Nederland en België).


Ik machtig Alphamega om € 9,46 inclusief BTW automatisch van mijn Nederlandse rekening af te schrijven. (Je ontvangt evengoed een factuur voor je administratie.)
Mijn bankrekeningnummer:   
(Alleen Nederlandse rekeningen)
Naam rekeninghouder:

Plaats:


Je ontvangt het Special Report direct nadat wij de betaling hebben ontvangen. Als je ons machtigt, ontvang je het uiterlijk de eerstvolgende werkdag.


4. Eventuele opmerking

5. Bestellen

      
 
-
Door op deze knop te klikken stem je in met onze algemene voorwaarden.
-
Alle prijzen zijn exclusief B.T.W.
 

Verplicht veld
** 
Klik hier voor onze algemene voorwaarden