Wij willen je helpen om je site merkbaar succesvoller te maken!

En dat is geen loze belofte! Sterker nog, we menen het zo serieus dat we speciaal de SiteCoach voor hebben opgezet.

Samen met tienduizenden website-eigenaren werken we elke week rond een centraal thema aan onze websites. Elke week voeren we enkele veranderingen door die echt verschil maken. Benieuwd welk thema deze week behandeld wordt? Klik hier om eens te kijken.

Het grote verschil met andere webmaster-hulp-sites is dat we echt elke week actie ondernemen. Niet alleen dingen leren, maar dingen doen. Dingen veranderen. Vooruitgang boeken.

Iedereen kan wel een website maken. Zeker met Swiftysite ;-) , maar om van je site een succes te maken, dat is een heel ander verhaal. Veel bezoekers uit je doelgroep naar je site krijgen en ze vervolgens de juiste actie laten ondernemen is alleen te bereiken door consequent een aantal dingen goed te doen.

Doe ook mee en schrijf je in!

Dan krijg je elke week van ons een mailtje met een korte uitleg en een stappenplan. Geen zeververhalen, maar concrete actie om je site te verbeteren. Omdat we het samen doen en allemaal tegelijk aan hetzelfde thema werken, is het voor jou ook makkelijker vol te houden.

Klik hier om mee te doen.